Vad ska man ta med sig till Allsång på Skansen?

Välkommen till vår lilla guide om vad du bör ha med dig när du besöker den underbara traditionen Allsång på Skansen! Eftersom sång och glädje står i centrum är det viktigt att vara väl förberedd. Från picknick-korgar fyllda med godsaker till glada röster redo att sjunga med, vi delar med oss av tips för att din kväll på Skansen ska bli oförglömlig. Så se till att packa med dig allt du behöver så att du är redo för en fantastisk kväll med sång och gemenskap!

Viktiga saker att packa med sig

Kläder och tillbehör

När du förbereder dig för Allsång på Skansen, är det viktigt att välja bekväma kläder som passar vädret. Eftersom evenemanget hålls utomhus är det bra att ha med en lätt jacka eller en tröja för kvällen då temperaturen kan sjunka. Glöm inte heller att ta med bekväma skor för att kunna sjunga och dansa hela kvällen lång. Vid risk för regn är det naturligtvis bra att ta med sig regkläder, paraply eller regnponcho.

Snacks och förfriskningar

Att ha med sig snacks och förfriskningar är ett smart drag när du ska njuta av en kväll fylld med musik och sång. Packa ned en liten picknickkorg med dina favoritgodisar, frukt eller smörgåsar för att hålla dig mätt och nöjd under hela kvällen. Kom ihåg att även ta med vatten eller läsk för att hålla dig hydrerad.

För en extra mysig stämning kan du till och med ta med en picknickfilt att sitta på medan du lyssnar på de underbara melodierna på Skansen. Det är en perfekt möjlighet att koppla av och njuta av sommarkvällen!

Komfort och underhållning

Sittplatser och filtar

Att ha bekväma sittplatser och filtar är viktigt för att kunna njuta av Allsång på Skansen. Många besökare tar med sig hopfällbara stolar, filtar eller picknickunderlag för att kunna sitta bekvämt under hela evenemanget. Glöm inte att även ta med en extra filt att svepa om dig när kvällen blir svalare. Det är dock generellt svårt med plats. Framför scenen finns också platser som ibland går att boka och ibland är det först till kvarn som gäller. Dessa platser tar slut väldigt fort. 

Praktiskt

Biljetter och entré

För att gå på Allsång på Skansen behöver du en biljett till Skansen, som kan köpas online eller vid entrén. Se till att köpa biljetter i förväg eftersom evenemanget är populärt och biljetterna snabbt kan ta slut. Var även beredd på att kön vid entrén kan vara lång, så kom i god tid för att undvika stress.

Toaletter och faciliteter

På plats finns toaletter och andra faciliteter för besökarnas bekvämlighet. Toaletterna kan vara upptagna, särskilt under pauserna, så se till att planera dina toabesök i förväg. Om möjligt, undvik att dricka för mycket vätska precis före eller under evenemanget för att minska antalet toalettbesök.

Förutom toaletter finns det även mat- och dryckesförsäljning på plats, så du behöver inte oroa dig för att gå hungrig eller törstig under kvällen. Var beredd på att priserna kan vara lite högre än vanligt, så ta gärna med lite extra kontanter om du planerar att köpa något.

Vad ska man ta med sig till Allsång på Skansen?

När du förbereder dig för en kväll på Allsång på Skansen är det viktigt att ta med dig några viktiga saker för att ha en fantastisk tid. Glöm inte att packa en skön filt eller stol att sitta på, eftersom det kan bli lite kyligt på kvällen. En picknickkorg med goda snacks och drycker är också ett måste för att hålla energin uppe under hela evenemanget. Sist men inte minst, glöm inte att ta med stämbanden i toppform för att kunna sjunga med i de populära sångerna tillsammans med publik och artister. Med dessa tips är du redo för en magisk kväll på Allsång på Skansen!

Lämna en kommentar